Mzorgconsultancy | DIENSTEN
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

DIENSTEN

UW ZORG, ONS WERK!

MZC Diensten

MZC en haar diensten omvatten een breed scala aan activiteiten zoals: Advies & ondersteuning, Re-integratie met lifecoaching en ondersteuning ter bevordering van het welzijn om mensen succesvol terug te brengen naar de arbeidsmarkt.

Altijd bereikbaar

MZC is voor cliënten en overige vragen bereikbaar op kantoortijden van 9 tot 17 uur.

Wij zijn bereikbaar via:

  • Tel: 010-465 35 97
  • Kantoortijden van 09.00 – 17.00
MZC TEam

Wat doen wij:

Advies en Informatie

Bij MZC geloven wij dat goed geïnformeerde cliënten sterker staan in de snel evoluerende (zorg)-omgeving. Daarom vinden wij het essentieel om advies en voorlichting te bieden. In een zorg-landschap dat voortdurend verandert en waar regels en bureaucratie verwarring kunnen zaaien, streven wij ernaar om helderheid te bieden, vooral voor onze ouderen en mensen uit diverse culturele achtergronden. MZC fungeert als uw gids, waarbij wij u helpen, informeren en desgewenst, navigeren.

Daarnaast zetten wij ons in voor het vereenvoudigen van de vele procedures en processen die voortkomen uit gemeentelijke en zorgverzekeraars-richtlijnen. MZC initieert en schrijft plannen die gericht zijn op het verbeteren en vereenvoudigen van deze systemen, waardoor de toegankelijkheid en begrijpelijkheid voor onze cliënten worden vergroot. Bij MZC gaan we verder dan het verstrekken van informatie; wij zijn uw partners in het creëren van duidelijkheid en het vereenvoudigen van de weg naar levenskwaliteit.

Op Maat trajecten

MZC biedt mensen die vastlopen met fysieke en/of mentale gezondheidsproblemen individuele op maat lifecoaching trajecten aan op een breed Spectrum van Zorgvragen en leefgebieden: of de zorgvraag nu, fysiek en mentale balans is of Sociaal-Maatschappelijk van aard is of een totale combinatie van diverse zorgvragen, MZC ondersteunt, begeleidt en biedt u een individueel Op Maat traject aan.

Welzijnsbevordering door IPT-begeleiding: Het inzetten en het begeleiden tijdens een IPT bevordert niet alleen het welzijn maar versterkt ook de sociaal-maatschappelijke participatie van het individu.

Culturele Expertise in Zorg

MZC begrijpt dat de sociaal-culturele achtergrond van niet-Nederlandse zorgvragers van cruciaal belang is voor het bieden van de juiste zorgvraag.

Diversiteit in benadering: Elke cultuur heeft unieke en specifieke tradities. Bij MZC erkennen wij deze diversiteit en passen onze benadering aan om aan de specifieke behoeften van elke cliënt te voldoen.

Gespecialiseerd in Buitenlandse Zorg: MZC is gespecialiseerd in haar dienstverlening aan cliënten met een buitenlandse afkomst, waarbij wij onze focus leggen op culturele sensitiviteit en respect.

Efficiëntie door Culturele Match: Door het inzetten van medewerkers met dezelfde culturele achtergronden zorgt MZC voor een effectievere en efficiëntere ondersteuning van cliënten, waarbij begrip en vertrouwen centraal staan.

Trots op Diversiteit in Team: MZC is trots op het feit dat wij kunnen vertrouwen op gekwalificeerde medewerkers die een afspiegeling zijn van onze diverse maatschappij, waardoor wij een inclusieve en empathische samenleving creëren.